Skocz do zawartości

Witamy Cię Gościu na forum Warszawy!

Ponieważ jesteś gościem na tej stronie chcieliśmy Cię poinformować o tym iż możesz pisać i zakładać nowe tematy bez rejestracji! oraz jeżeli zechcesz się zarejestrować możesz to zrobić przez konto z facebooka dzięki czemu zajmie to tylko kilka sekund! a Twój status będzie miał możliwość synchronizacji!

Witamy na Forum Warszawy - www.100lica.info !

Najlepsze miejsce do dyskusji na tematy związane ze stolicą!

> Nie masz z kim podzielić się opinią?

> Chcesz dodać ogłoszenia?

> Potrzebujesz zareklamować stronę?

> Nie masz z kim dzielić się zdjęciami?

> Szukasz kalendarium Warszawy?

> Chcesz znać opinię innych?

> Poszukujesz nowych znajomych z którymi chcesz dzielić wspólne pasje?

> Po prostu chcesz podyskutować w przyjaznym gronie ludzi z twojego miasta?

W takim razie trafiliście w dobre miejsce! Zarejestruj się teraz, ZA DARMO!

Korzyści z rejestracji!

> Zyskasz możliwość powiadamiania Cię o nowościach

> Możliwość dodawania ogłoszeń!

> Wyłączenie systemu reklam!

> Możliwość dostosowania własnego profilu!

> Można połączyć konto z Facebook'iem lub Twitter'em

> Dziel się linkami do stron w katalogu stron

> Dziel się zdjęciami w galerii i komentuj co tylko chcesz!

> Będziesz wiedział które tematy były już przez Ciebie przeglądane!

> Dawaj io zabieraj punktu reputacji użytkownikom forum!

> Zyskaj dostęp do Shoutboxa i dyskutuj z innymi użytkownikami

> Poznaj nowych ludzi z pasją!

Gdzie zrobić dobry manicure hybrydowy?

manicure

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 selenika

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 10.02.2012 - 18:00

od niedawna siedzę w Warszawie i nie miałam okazji skorzystać jeszcze z usług żadnej kosmetyczki. Chcę zrobić sobie hybrydę, gdzie warto? za sensowne pieniądze oczywiście :)

#2 GOŚĆ_Marika

• Goście

Napisano 10.02.2012 - 19:15

Jedno mogę powiedzieć,że naprawdę warto sobie zrobić manicure hybrydowy.Także, na pewno nie pożałujesz.Niestety nie znam dobrego miejsca,mi akurat zrobiła go moja przyjaciółka.Jednak ostrzegała mnie ona przed tańszymi manicurami.Lepiej zapłać więcej,dzięki temu będziesz miała pewność,że zrobiony jest od właściwie i trwale.

#3 GOŚĆ_karolina

• Goście

Napisano 11.02.2012 - 01:19

ja rowniez planuje sobie zrobic manicure hybrydowy, duzo kolezanek w pracy go polacalo nawet, wiec sie chyba zdecyduje ;) a wiadomo, ze tanie niestety nie znaczy dobre... dlatego warto zainwestowac i miec cos trwalszego ;)

#4 GOŚĆ_Mika

• Goście

Napisano 12.02.2012 - 20:26

Manicure hybrydowy to dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają zbyt wiele czasu na pielęgnacje paznokci, a wiadomo, że to czasochłonne zajęcie.
Przez długi czas robilam sobie pazurki żelowe, owszem wyglądały ładnie, ale nie polecam na dłuższą metę. Strasznie zniszczyły mi płytkę a w dodatku nabawiłam się grzybicy paznokcia, niezbyt przyjemna sprawa. Dopiero jak zaczęłam robic hybrydy, moje paznokcie odżyły, w ogóle nie niszczą płytki a wrecz odnosze wrazenie, że ją regenerują.
Tylko tak jak dziewczyny piszą, trzeba uważać na chinską tandetę, za 30 zł nie spodziewaj się rewelacji.

#5 GOŚĆ_karolina

• Goście

Napisano 14.02.2012 - 12:29

a ile bede musiala zaplacic za taki manicure zaplacic w stolicy ? chce, zeby bylo to zrobione porzadnie i trwale.

#6 GOŚĆ_Mika

• Goście

Napisano 17.02.2012 - 17:15

Ja u siebie płacę za hybrydy 100 zł, ściąganie jest w cenie, więc uważam, że nie tak drogo, inne salony pobierają za to dodatkową opłatę. Chodzę do Chantal'a http://chantal.waw.pl/ na Karolkowej, do Pani Moniki - bardzo dobry fachowiec, nie zdażyło sie jeszcze, zebym była niezadowolona z usługi.

#7 selenika

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 20.02.2012 - 11:41

hm mieszkam na Saskiej Kępie także do tego salonu mam niedaleko, słyszałam właśnie, że nie ma co się kusić na takie za 30, 40 zł, w końcu chce mieć zrobione dobrze. A ogólnie robią tam wszystko? pedi też by mi się przydało...

#8 Karinka

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 24.02.2012 - 16:38

Też słyszałam o tych chińskich podróbach, tak że trzeba bardzo uważać. Koleżanka opowiadała mi, że w pewnym salonie, gdzie pracowała, przelewają chińskie lakiery do buteleczek po markowych produktach. Nigdy nie wiadomo, co znajduje sie w składzie takich podróbek. Dlatego trzeba wystrzegać się tanich hybryd, lepiej dołożyc i mieć pewność, ze nie zniszczymy sobie paznokci.

#9 aktywistka

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 24.02.2012 - 17:26

szczyt wszystkiego... przelewac tansze, nawet moze szkodliwe lakiery i klamac, ze sa markowe... ale tak, takie sytuacje sa na porzadku dziennym, dlatego uwazam, ze trzeba miec sprawdzone miesca. ja mam sprawdzona fryzjerke, kosmetyczke itd ;) i tylko tam chodze

#10 aktywistka

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 24.02.2012 - 23:11

a wiesz moze, czy ta pani poniosla jakies konsekwencje za to cale oszustwo ?

#11 ufo00

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 25.02.2012 - 13:06

Konsekwencje?No właśnie ciekawe co z Nimi,czy można tak bezkarnie oszukiwać klientów?Przyznam,że kiedyś korzystałam z chińskich podróbek,po prostu z braku pieniędzy.Po kilku manii stwierdziłam,że przetraciłam tyle pieniędzy zamiast zrobić sobie porządny manicure.Dlatego nie ma co brać się za tańsze.

#12 aktywistka

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 25.02.2012 - 13:47

wlasnie wydaje mi sie, ze to jest najgorsze wyjscie ze wszystkich.... uzywanie podrobek, ktore wychodza taniej. ale wiadomo, jak w rzeczywistosci to wyglada... musimy czesciej inwestowac w te podrobki, bo sa nietrwale. wiec lepiej dolozyc kilkanascie czy kilkadziesiat zlotych i zrobic cos trwalego. takze ogolnie tak czy siak na podrobkach wychodzimy zle.

#13 kasiarzyna

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 03.04.2012 - 16:10

Ja bywam na manicure i pedicure w Bellisanie (przy al Wilanowskiej), dobra jakosc, wychodze zadowolona, sympatyczna obsluga. Ceny tez przyzwoite, za manicure hybrydyowy trzeba zaplacic 100 zl, ale masz tez do wyboru dużo innych rodzajów: manicure japoński, manicure razem z pedicurem, french, manicure na gładko, soak off gel.Jestem zwłaszcza ciekawa manicuru japonskiego i tego jak wyglądają po nim paznokcie. Z tego, co czytalam to płytkę naciera się specjalnymi preperatami, dzięki czemu zyskuje ona perłowy kolor :)

#14 Wawek20

Nowy Warszawiak

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów

Napisano wczoraj, 14:41

Tipy, manicure przecież w Wawie takich ofert jest od groma - rzekłbym na każdym rogu ulicy :686:

http://www.favore.pl...azowieckie.html
http://www.favore.pl...a-warszawa.html

itd.

Dodaj odpowiedź

Ten post wymaga zatwierdzenia przez moderatora zanim będzie dostępny i widoczny przez wszystkich użytkowników.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych